Drobečková navigace:

Památky - Muzea - Řemesla


 
 

Zvýrazňujeme spojení památek a cestování


 

Nová koncepce veletrhu PAMÁTKY – MUZEA – ŘEMESLA reaguje zejména na nedostatečnou dosavadní návštěvnost, kdy veletrh probíhal samostatně. Termínové spojení s největším veletrhem cestovního ruchu v ČR znamená skokové zvýšení počtu návštěvníků (cca 30 tisíc lidí z celé republiky). V rámci P-M-Ř bude akcentována logická synergie mezi památkami a cestovním ruchem – spojení památek a turistiky. Tato obsahová linka bude dále sledována a akcentována v rámci celého veletrhu – ve spolupráci s kraji, regiony, městy a cestovními kancelářemi.

Veletrh bude umístěn do  Veletržní haly před Průmyslovým palácem, tedy blízko vstupu na Výstaviště, bezprostředně bude následovat část HOLIDAY WORLD věnovaná krajům, regionům a domácímu cestovnímu ruchu. Každý návštěvník projde přes P-M-Ř dvakrát, při cestě tam i zpět!

V prostoru P-M-Ř se bude odehrávat samostatný doprovodný program:  přednášky, semináře, workshopy.

Zachováváme zvýhodněné finanční podmínky pro vystavovatele P-M-Ř z minulých let, tradiční vystavovatelé obdrží jako bonus navíc elektronické vstupenky pro své klienty na celý soubor veletrhů.

Pevně věříme, že tato nová koncepce bude významným impulsem, aby se „památky“ a vše, co s nimi souvisí, představily mnohem většímu počtu návštěvníků a oslovily i ty, kteří památky sice milují, ale na malý samostatný veletrh jim prostě nezbyl čas.

Potvrzeny jsou již dnes expozice Ministerstva kultury, Národního památkového ústavu, Arcibiskupství pražského, Institutu pro památky a kulturu, ČKAIT – Industriální památky, Asociace muzeí a galérií, Asociace majitelů hradů a zámků atd. atd.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje